Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Gjett hvem som er Tysklands beste maskinprodusent?

Vi visste at Mosca var i toppklasse, for vi har samarbeidet med dem gjennom mange år. Men ble likevel overrasket da de slo knock-out på absolutt alle andre tyske maskinprodusenter.

Av: ITO marked 14 februar 2023 Nyheter

Mosca gikk altså helt til topps i den omfattende analysen i regi av det anerkjente tidsskriftet Focus Money. 

Deres meta-analyse behandler store mengder data innenfor områdene pris/ytelse, tillit fra kundene, servicekvalitet og bærekraft. Tildelingen av prisen til Mosca fra Focus Money kommer som et resultat av at Mosca oppnådde høyeste poengsum i disse analysene: Price/Performance Winner 2022, Highest Trust 2022, Customer Favourites 2022 and Germany’s Best – Sustainability 2022. Med 100 poeng har de utvilsomt satt en ny standard for tyske maskinprodusenter. 

Unik stroppeteknologi for et bærekraftig miljø

Mosca utvikler og produserer teknologi for blant annet stropping av gods og paller. Deres unike SoniXs Evolution teknologi har oppnådd stor anerkjennelse for måten stroppeskjøtene lukkes på, med unik teknolog som sparer energi og gir lavere utslipp takket være ultrasonisk teknologi. Stroppebånd fra Mosca produseres med grønn elektrisitet og benytter en forhåndsdefinert andel resirkulert plast, noe som gjorde positive utslag i den delen av analysen som vurderte bærekraft.

Mosca Evolution SoniXs TR-6 Pro kan benyttes frittstående eller integreres i en automatisk linje.

Teknologi fra Tysklands beste maskinprodusent

Førsteklasses teknologi og bærekraftige løsninger, det oppnår våre kunder som investerer i Mosca stroppeteknlologi. Faktisk har vi kunder som har tosifret antall stroppemaskiner fra Mosca, levert av ITO PallPack. Stor bredde i ulike maskintyper, både hel- og halautomatiske, også i rustfri utførelse, gjør at vi alltid finner en Mosca-maskin som passer til formålet. 

Mer om kåringen 

På oppdrag for tidsskriftet Focus Money og Deutschland Test, ble studien gjennomført av IMWF Institute for Management and Economic Research for å kåre ulike vinnere innenfor Company of the Year 2023. Meta-analysene gjennomgikk resultatene fra fire foregående studier i mer enn 19.000 selskaper i perioden februar til august 2022, ved bruk av kunstig intelligens og såkalt nevrale nettverk (algoritmer inspirert av biologiske hjernevev). De fire faktorene – pris/ytelse, kundetillit, servicekvalitet, bærekraft – ble hver vektet til 25% av det totale resultatet. Mosca presterte ekstremt bra i alle fire kategorier og nådde det beste resultatet innenfor segmentet for maskinproduksjon.

Snakk med oss om Mosca, så får du det beste!

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere