Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

4 x Mosca til reservedelslogistikk hos KGK

Reservedelslogistikk er krevende greier, for knapt noen kunde i noen bransje kan få levert reservedeler raskt nok når noe har stoppet opp. Det svenske konsernet KGK har gjort reservedeler til en suksesshistorie, der de leverer reservedeler til personbiler, busser og anleggmaskiner for mer enn 1,5 milliarder kroner årlig.

Av: ITO marked 29 september 2020 Video

Bedre kundeservice

Hos KGK var de lei av at upålitelige stroppemaskiner skapte kluss i en ellers god logistikk, og anskaffet like godt fire Mosca-maskiner fra PallPack AB (vårt svenske søsterselskap). Det ga trygghet og høyere kundeservice for bedriften med 300 medarbeidere og kunder over hele Sverige.

– Investeringen skjedde samtidig som vi gjorde ombygginger i lageret vårt. Etter halvannet års drift er erfaringene gode, utvilsomt en vellykket investering, sier Therese Bjurling, arbeidsleder for logistikk og varelevering hos bedriften i Enköping.

Se video

Den tyske produsenten Mosca er teknologiledende innenfor stropping, med en rekke patenterte og innovative løsninger. I videoen nedenfor ser du hvor enkelt og sikkert stroppemaskinene («badarna» som svenskene kaller dem) hos KGK fungerer i praksis.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere