Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Serviceavtaler

Med serviceavtale løfter du service til høyeste nivå, og får tilgang på en rekke fordeler som styrker oppetid og driftsstabilitet.

Løfter service til høyeste nivå

Alle kunder med driftskritiske løsninger, anbefales å inngå serviceavtale med ITO PallPack. Det gir service til forutsigbare kostnader, telefonsupport utover normal arbeidstid, prioritert service på stedet, samt andre fordeler. Serviceavtale fra ITO PallPack tilbys i ulike varianter, avhengig av teknisk kompleksitet, kundens krav til responstid, geografisk avstand og andre forhold. Vi finner uansett en avtale som passer for din produksjon og dine tekniske løsninger.

Unngå uforutsette kostnader

Med serviceavtale fra ITO PallPack unngår du uforutsette kostnader, og kan fokusere på bedriftens kjernevirksomhet. For kunder med serviceavtale utarbeider vi en fast frekvens for preventivt vedlikehold, og sørger for at investeringene gir maksimal driftstid og lønnsomhet.

Norskutviklede PallPack 8000 er landets mest solgte helautomatiske strekkfilmmaskin. Ved strekkfilmfabrikken vår er det fullt delelager og all kompetanse på ett sted.