Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Verdensledende på stropping

Hils nærmere på en produsent som er helt i teten på stroppemaskiner og stroppesystemer. Med ledende teknologi og rundt 50 grunnmodeller, er det nesten ikke mulig å tenke seg at stroppekravene dine ikke kan oppfylles med Mosca-teknologi. Og vi i ITO PallPack hjelper deg selvsagt.

Av: ITO marked 14 juni 2021 Stropping
Mosca KCK-131 stroppemaskin. bilde

Spesialversjoner for ulike formål

Velger du stroppeteknologi fra den tyske produsenten Mosca, får du ledende kvalitet, driftssikkerhet og service på kjøpet. Pluss løsninger som kan tilpasses de aller fleste stroppebehov, for Moscas basisløsninger er tilgjengelig i en rekke spesialversjoner med ulike transportører og tilpasninger. Deres unike SoniX Evolution teknologi sørger for stroppeskjøter som aldri svikter, og selvsagt får du ulike typer stroppebånd fra samme produsent. Derfor er vi hos ITO PallPack utrolig glade for at vi får lov til å levere nettopp Mosca-teknologi til kundene våre. Det liker kundene våre også, enten de skal stroppe langt, høyt eller spesielt krevende gods, og ønsker teknologi i rustfri utførelse, automatisk stroppebåndbytte i fart eller har andre konkrete krav. Mosca har løsninger for å stroppe paller, kasser, kartong eller noe helt annet.

Evolution Sonixs MS-6 med rulltransportøren MS-6 Pro, en helautomatisk stroppemaskin som her er utstyrt med integrert transportør.

Installasjoner i alle bransjer

ITO PallPack har levert Mosca-løsninger i Norge og Sverige gjennom en årrekke, og kan skrive under på at det ikke finnes bedre og mer driftssikre løsninger. Kundene våre stropper for eksempel blader og magasiner med kryss-stropp, esker med varer fra netthandel, og paller med alt mulig. Selv har vi ofte latt oss imponere over hvor automatisert disse prosessene kan gjøres, hvordan stroppingen kan skreddersys til ulike behov og krav, og hvor mye stroppeskjøten holder. Det meste er mulig, ta kontakt med oss så ser vi nærmere på dine behov.

Evolution SoniXs TAI-6 basismodell, helautomatisk løsning for kryss-stropping.
EVOLUTION SoniXs MS-6 H, en helautomatisk horisontal stroppeløsning.

I denne filmen fra Mosca ser du hvordan enkelt og automatisert kryss-stropping fungerer. Spesielt egnet for stropping av blader, aviser og lignende. Raskt, fleksibelt, intelligent.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere