Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Stropping uten sikkerhetssone fra Mosca

Industrimessen Fachbach 2018 arrangeres neste uke, der viser Mosca blant annet en stroppemaskin hvor operatøren ikke trenger bevege seg ut av sikkerhetssonen.

Av: ITO marked 19 september 2018 Seminar

Den tyske produsenten Mosca viser en helt ny stroppemaskin under messen FachPach 2018, i Nurnberg i kommende uke. EVOLUTION SoniXs MS-6 KR-ZV har med seg alt det beste fra den unike SoniXs-teknologien, samtidig som den har banebrytende nyheter på flere områder. Maskinen er utviklet spesielt for stopping av ulike typer containere, kasser og paller. Siden den håndterer stroppeoppgaver der det er tilstrekkelig med stramming lavere enn 450 N, opererer maskinen med lavere sikkerhetskrav, og operatøren trenger ikke forlate sikkerhetssonen under stroppingen. Det gjør at produktiviteten øker uten at det går ut over sikkerheten, og gir samtidig en stroppemaskin med lavere innkjøpspris. Maskinen er selvsagt CE-godkjent fra fabrikken.

Mosca viser også løsninger som KZV-111, i praksis en ”storesøster” til den nye modellen, samt SoniXs MS-6-H og flere andre modeller under denne messen. Sistnevnte er egnet for rask stropping av ulike produkter i bulk, mens KZV-111 er ideell for vertikal stropping av paller i bulk.

ITO PallPack er skandinavisk samarbeidspartner for Mosca, og vi har levert Mosca-løsninger til ulike stroppeoppgaver i et stort spekter av industribedrifter og andre. Moscas produkter utvikles med ledende nettverks- og automatiseringsløsninger for Industri 4.0. Eksempelvis kan deres helautomatiske modell SoniXs TR-6 Pro integreres i eksisterende pakkelinjer, med stropping av inntil 45 pakker i minuttet og opsjon for automatisk bytte av stroppebånd. Med nettverkstilkknytning kan denne maskinen overvåkes og styres uavhengig av hvor man befinner seg.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere