Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Logimat 2018: Mosca løfter stropping til Industri 4.0

Av: ITO marked 1 februar 2018 Messer og utstilling
Mosca Evolution MS-6-H Stroppemaskin. bilde

Komplett spekter av stroppeløsninger

Logimat 2018 nærmer seg, denne store industriutstillingen om moderne internlogistikk arrangeres i Stuttgart 13-15. mars i år. Mosca viser hele spekteret av maskiner og løsninger på sin stand A37 i hall 4, dit er det all grunn til å legge turen innom for nordmenn som besøker messen.

Automatiske stroppesystemer som EVOLUTION SoniXs MS-6 og EVOLUTION SoniXs MS-6-H er ideelle løsninger for bedrifter som ønsker høyvolums stroppeløsninger integrert med øvrige systemer. Nettopp integrasjon er et område som Mosca setter øverst på agendaen under denne utstillingen. Bruk av åpent grensesnitt og RFID-teknologi bringer Moscas løsninger opp i det som gjerne defineres som Industri 4.0, med høy grad av automatisering og digitalisering. Slik sett passer Moscas fokus på messen perfekt med slagordet for Logimat 2018: ”First hand intralogistics: Digital Connected Innovative”.

Eget forum for Industri 4.0

Noe av det mest interessante under årets Logimat, er The Innovation Forum, der produsenter og bransjespesialister viser hvordan Industri 4.0 kan utnyttes best mulig. Fra Mosca viser Logistics Sales Manager Johannes Wieder hva de tilbyr i en industriverden der Industri 4.0 får stadig større betydning. Hans foredrag kan høres på Forum C i hall 4 den 14. mars kl 1230. Foredraget har tittelen ”Ready for the future – Strapping Technology 4.0 from the Innovation Leader”.

Timo Mosca, CEO hos Mosca, understreker at stropping er essensielt for internlogistikk. – Det er årsaken til at vi satser mye på Logimat 2018 og viser hele spekteret av stroppeløsninger for ulike formål, sier han.

Mosca stroppemaskin
Mosca MS-6 med lamellbane benytter patentert ultralysveis og kan integreres i en komplett linje.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere