Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Automatiserte stroppemaskiner på Empack 2018

Av: ITO marked 15 desember 2017 Messer og utstilling

Den tyske produsenten Mosca viser sine fullautomatiske inngangsmodeller på emballeringsmessen Empack i Dortmund i januar 2018. På stand B10 vises to fullautomatiske linjer med den anerkjente teknologien Evolution SoniXs for ulike behov og oppgaver innenfor stropping.

Det mest interessante er at helautomatiske stroppemaskiner med høy pålitelighet og ytelse er tilgjengelig og lønnsomt også for bedrifter med relativt små volumer. Modellen Mosca RO-M Fusion kan håndtere volumer helt opp til 55 esker i minuttet, og kundene kan velge mellom tre ulike rammestørrelser utfra størrelsen på de aktuelle varene. Denne maskinen er svært fleksibel og gir også god beskyttelse for spesielt sårbare produkter. Enkelt skifte av stroppebånd gir god driftssikkerhet og brukervennlighet.

På Empack vises også EVOLUTION SoniXs TR-6 Pro, en stroppemaskin med anerkjente SoniXs ultralydteknologi som også kan integreres i en automatisert transportlinje. Maskinen stropper opptil 45 esker i minuttet, og kan stilles inn via brukervennlig berøringsskjerm. Med sitt åpne grensesnitt er dette en perfekt løsning for integrasjon i miljøer med digital arbeidsflyt. Med to spoler unngår man driftsstans ved skifte av stroppebånd, og ved servicebehov kan maskinen fjerndiagnostiseres via VPN.

ITO PallPack leverer ledende stroppemaskiner fra Mosca i Skandinavia, og leverer også stroppebånd og andre forbruksartikler.

Mosca Evolution SoniXs TR-6 Pro kan benyttes frittstående eller integreres i en automatisk linje.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere