Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Mye oppmerksomhet om ScanPack 2018

Oppmerksomhetenhar vært stor rundt ScanPack 2018 som pågår nå i oktober. Ingen tvil om at emballasje er på dagsorden, både fra et miljø- og driftsperspektiv. Hos PallPack har det til tider vært trangt om plassen for å se ledende robot- og pakkeløsninger.

Av: ITO marked 24 oktober 2018 Messer og utstilling

ScanPack 2018 pågår for fullt i Göteborg 23-26. oktober, og det er en utrolig spennende messe med godt besøk fra hele Norden. Messen har fått mye medieoppmerksomhet, ikke minst fordi mange viser 100 prosent nedbrytbar emballasje produsert av eksempelvis stivelse og andre avfallsprodukter fra mat. Godt med besøk er det også på standen til PallPack, der har det gått for fullt hver eneste dag. Ikke så rart, for vi viser spennende løsninger for netthandel, matindustri, lager/logistikk og andre, blant annet nyeste robot-teknologi fra KUKA, stroppeløsninger fra Mosca og hvordan strekkfilming kan tas til et enda høyere nivå.

Ingen tvil om at Tommy Johansson og Axel Hagen (i midten på bildet) i PallPack AB har travle dager denne uken, på bildet er de sammen med våre samarbeidspartnere Servipack og Mosca.
PallPack 2000F, det nærmeste du kommer fullautomatisert stropping i en semiautomatisk løsning. Utrolig fleksibel maskin, samtidig robust og driftssikker.
Nå vil alle ha robot. Ikke så merkelig, for de nye cobots fra KUKA kan enkelt flyttes til nye oppgaver og læres opp på noen minutter. Ikke er det nødvendig med sikkerhetsgjerde heller.
Mosca er vår samarbeidspartner på stroppeteknologi. På ScanPack 2018 viser vi stroppemaskinen som aldri stopper. Mosca MS-6.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere