Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Enklere vikling for ”kremen av iskrem”

Nylig tok Hennig-Olsen Is i bruk ny strekkfilmmaskin fra ITO PallPack for å gi operatørene en enklere og bedre hverdag.

Av: ITO marked 18 juni 2018 Kundeerfaringer

30 millioner liter frosne varer

Iskrem er fantastisk forfriskende og godt, og faktisk kommer nærmere annenhver iskrem her i landet fra Hennig-Olsen Is. Årlig produserer de ikke mindre enn 30 millioner liter iskrem og frosne desserter ved sitt produksjonsanlegg i Hannevika utenfor Kristiansand. Førsteklasses råvarer, bredt varesortiment og høy kvalitet har i alle år vært et varemerke for produktene som markedsføres som ”kremen av iskrem”.

Operatørene hos Nordens eldste iskremprodusent fikk en enklere hverdag med ny strekkfilmmaskin på plukklageret.

Enklere hverdag og bedre HMS

Nylig anskaffet Hennig-Olsen Is ny pallevikler, en PallPack 2000B i rustfri utførelse. Denne maskinen er semiautomatisk og benyttes til vikling av paller med lavfrekvente produkter. Logistikksjef for vareforsyning, Erik Bergersen, kan fortelle at maskinen vikler opp til 50 paller med varer i løpet av en arbeidsdag.

– Maskinen benyttes ved plukklageret vårt, der det pakkes varer som selges i relativt lave volumer. Disse plukkes og pakkes manuelt på pall før utsendelse til grossistene. Tidligere ble disse pallene viklet manuelt av operatørene, men med den nye strekkfilmmaskinen har vi løftet dette til et nytt nivå. Det har gitt operatørene en enklere hverdag, samtidig som – og det er det aller viktigste – en stor helsemessig gevinst. Den nye strekkfilmmaskinen har fungert akkurat slik vi ønsket, og tilbakemeldingene fra operatørene er udelt positive, forteller Erik Bergersen.

Hennig-Olsen Is valgte PallPack 2000B, den vikler opptil 50 paller med plukkvarer på en arbeidsdag.

Fra ITO PallPacks side kan vi ikke gjøre annet enn å takke Nordens eldste iskremprodusent for tilliten, og neste gang vi skal nyte en iskrem i sommervarmen, vet vi hvilket merke vi skal se etter. Hennig-Olsen Is er for øvrig i godt selskap ved valg av strekkfilmløsning, for PallPack 2000-serien har blitt en kjempesuksess både i Norge og Sverige. Denne serien kjennetegnes av solid utførelse, høy brukervennlighet og fleksibilitet i forstrekk og strekkfilmtyper. Den leveres i en rekke utgaver, både rustfritt og i andre materialer, for ulike typer paller og arbeidsmåter. På toppen av det hele tilbyr vi selvsagt installasjon, opplæring, service og andre tjenester knyttet til investeringen.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere