Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Vision kamera i automasjonslinjen

Av: ITO marked 30 oktober 2017 Vi informerer
Vision kamera

Datatilknyttede kameraer har stor utbredelse i automatisert industri. Systemene betegnes gjerne som Vision-systemer, et område der ITO nå tilbyr egne løsninger.

Sortering og identifisering

Vision-systemer benyttes til en rekke formål, eksempelvis sortering av produkter eller for å identifisere et produkt slik at roboten skal håndtere det på rett måte. Når Vision-systemet er tilknyttet produksjonssystemet blir omstillingstiden tilnærmet lik null, roboten får altså instruks nærmest samtidig som kameraet identifiserer produktet. På den måten kan vi etablere svært effektive automasjonssystemer.

Løsninger integrert i produksjonen

ITO leverer Vision-systemer som består av kamera, lys, optikk og mekanisk konstruksjon til det hele. Vi benytter standardkomponenter der dette er tilgjengelig, og sørger for at systemet blir en del av helheten. Teknisk konfigurasjon som lystype, kameraoppløsning, bitdybde/antall farger, optikk med mer optimaliseres ut fra formålet og de toleransegrensene som er påkrevd i hvert tilfelle. Systemet kan konfigureres og oppdateres fra et grafisk brukergrensesnitt, noe vi selvsagt er behjelpelige med, for eksempel når nye produkter skal håndteres i produksjonslinjen.

Vision kamera

Vision-systemer for:

  • Sortering
  • Identifisering
  • Kontroll av kvalitet, antall eller annet
  • Dokumentasjon, for eksempel for å dokumentere leveranse

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere