Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Digitalt showroom fra Mosca

Nå kan du studere stroppemaskinene fra Mosca på nært hold, uten å flytte deg fra kontoret ditt. Vi anbefaler en tur innom Moscas nyåpnede digitale showroom!

Av: ITO marked 8 november 2021 Stropping

Nyåpnet digitalt showroom

Den tyske produsenten Mosca utvikler og produserer stroppeteknologi i verdensklasse, og hos ITO PallPack har vi lang erfaring og mye kunnskap om disse løsningene. I forrige måned åpnet de sitt digitale showroom, og det er vel verdt et besøk. Beveg deg rundt blant ledende teknologi, zoom inn på maskiner og sett i gang demonstrasjoner. Og når du finner stroppeteknologi som kan passe til dine behov og dine produkter, tar du kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.

Du kommer dit ved å klikke her

Digitalt showroom som også foreslår youtube-filmer fra kundeinstallasjoner med de aktuelle maskinene.
Med ett klikk er du inne på den aktuelle maskinen. Og i motsetning til messer og andre showroom, her slipper du å stå i kø og du trenger heller ikke flytte deg fra kontoret ditt.
Evolution SoniXs MP-6 B er aktuell stroppeteknologi fra Mosca, lett omstillbar og med suveren ytelse.

Videoen ovenfor er en av mange som er direkte tilgjengelig fra Moscas digitale showroom. Den viser en komplett stroppe- og sorteringsløsning hos HansaFlex. Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en tilsvarende løsning hos deg.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere