Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Trippel strekkfilm hos Norwegian Paper

Med tre PallPack strekkfilmmaskiner sørger Norwegian Paper for årlige leveranser av 300 tonn papiremballasje.

Av: ITO marked 31 januar 2020 Kundeerfaringer

Emballasje for dagligvarebransjen

Norwegian Paper har fabrikker både i Grimstad og på Geithus, der de blant annet produserer papirposer for brød og bakverk, sopp og andre spesialiteter, i tillegg til bakepapir og matpapir i konsumentforpakninger. Kundene består i hovedsak av grossister innenfor dagligvarebransjen. Fabrikksjef Odd Henning Nikolaisen ved anlegget på Geithus forteller at de har benyttet strekkfilmmaskiner fra ITO PallPack siden 2013, og har gode erfaringer med både produkter og oppfølging.

– Vi har tre maskiner i serien PallPack 2000, og benytter også ITO PallPack som leverandør av strekkfilm til maskinene. Erfaringene er at dette er pålitelig og brukervennlig teknologi som sørger for effektiv emballering. Gode erfaringer gjennom flere år førte til at vi i 2019 investerte i en ny maskin med identisk teknologi, forteller han.

PallPack 2000

PallPack 2000-serien er levert av ITO PallPack gjennom mange år, og er en av Norges mest solgte strekkfilmmaskiner. Hos Norwegian Paper på Geithus benytter de tre PallPack 2000 BW strekkfilmmaskiner med «hestesko-design» i bunnplata, slik at pallene enkelt kan kjøres på med jekketralle. Maskinene er plassert på ulike steder i fabrikken, der de benyttes til emballering av paller med ferdige produkter stablet i esker.

– Når vi har samme leverandør av både maskiner og film, er det heller aldri noen tvil om hvor ansvaret ligger om noe ikke fungerer optimalt. Volumene her er ikke større enn at halvautomatiske strekkfilmmaskiner blir den beste løsningen for oss. På en normal arbeidsdag vikler vi 30-40 paller med varer, avslutter en fornøyd fabrikksjef ved Norwegian Papers anlegg på Geithus i Buskerud.

PallPack 2000 serien er en av Norges mest solgte strekkfilmmaskiner. Norwegian Paper benytter modellen 2000 BW med hesteskodesign for enkel påkjøring med jekketralle.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere