Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Endelig pallstropping med sidesveis

Mosca har et nærmest komplett sortiment av stroppemaskiner, men har manglet en prisgunstig og effektiv løsning for pallstropping med sidesveis. Inntil nå.

Av: ITO marked 7 mai 2019 Nyheter

Med sin nye Mosca MS-6 KR-ZV tilbyr Mosca en pålitelig stroppemaskin med ultrasonisk sveis i Standard-6 versjon, og et åpent design som ikke krever sikkerhetsgjerder eller andre sikkerhetsinstallasjoner. Det gjør den til et både rimelig og pålitelig alternativ for stropping av paller, kasser og annet, også enheter som står på gulvet. Maskinen kan integreres i manuelle eller automatiske pakkelinjer og sikrer effektiv stropping. Bevegelig sveiseenhet gir høyere fleksibilitet og lavere krav til justering av enheten som skal stroppes.

Mosca MS-6 KR-ZV er utviklet av Mosca som et rimeligere alternativ til KZV-311, med tanke på stropping av lettere produkter på pall, tralle eller annet, med redusert stroppestyrke på 450 N. SoniXs eller Heat welding stroppeteknologi, innmatingshastighet 4,4 m/s, 450 N stroppestyrke, kan benytte stroppebånd PP (12 mm) og PET (9,5-12 mm). Rammebredde opptil 1500 mm og høyde opptil 2800 mm, tilgjengelig i en rekke varianter av rammemål. Opptil 6 stroppinger i minuttet, med bevegelig stroppelanse for pallestropping.

Mosca MS-6 KR-ZV, et prisgunstig alternativ for stropping av mindre produkter på pall eller lignende. CE-merking som ikke krever sikkerhetsinstallasjoner.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere