Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Unik stropping i tre utgaver

Nyeste SoniXs-teknologi i tre ulike versjoner. Da blir det førsteklasses stroppeteknologi for enhver smak.

Av: ITO marked 28 januar 2019 Nyheter
Mosca Evolution MP-6 leveres i 3 utgaver, T (table), R (rollers) og B (belt).

SoniXs ultralydteknologi fra Mosca er gjennomtestet og utprøvd over hele verden. Rask og sikker stropping uten bruk av varme har gitt SoniXs-teknologien et omdømme i en helt egen klasse. Når Mosca nå lanserer nyeste generasjon stoppemaskin basert på denne teknologien, gjøres teknologien tilgjengelig for nye oppgaver og kundegrupper. Her tilbyr Mosca en unik kombinasjon av pålitelighet og fleksibilitet, alt pakket inn i kompakt og driftssikker teknologi. Nye Mosca MP-6 tilbys i tre utgaver; bordmodell, belte og valser. Så er det bare å velge, det vil uansett være et valg på øverste hylle.

Mosca Evolution MP-6 leveres i 3 utgaver, T (table), R (rollers) og B (belt).

MP-6 har detaljer som roterbart instrumentpanel og digitalt telleverk, men viktigst av alt er det er teknologi som gir høy og forutsigbar stroppehastighet, tilpasset alt fra stropping av magasiner til esker og plastkasser, enten som frittstående enhet eller integrert i en produksjonslinje. I nyeste utgave har den tyske produsenten Mosca også lyktes med å øke stroppehastigheten, tilby flere valgmuligheter for stroppebånd, samt soft-stropping og kontinuerlig strammejustering. Med sitt modulære design er alle tekniske komponenter lett tilgjengelig, noe som forenkler drift, vedlikehold, bruk og service. Dette er rett og slett stroppeteknologi for den som forstår verdien av å velge det beste.

Effektiv stroppeteknologi for stropping av kasser, opptil 58 stroppinger i minuttet.

Evolution MP-6-T

T for table version. Pålitelig, rask og funksjonell. Fleksibel løsning som kan betjenes fra begge sider, med roterbart panel og ekstra fotpedal. Kompakt og fleksibelt design som gjør det enkelt å plassere løsningen i ulike industrimiljøer eller flytte den internt.

Evolution MP-6-B

B for belt version. Med belteteknologi er det enkelt å integrere denne i en automatisert produksjons- og pakkelinje. Hastighet opp til 35 sykluser i minuttet.

Evolution MP-6-R

R for rollers version. Med valseversjonen er denne teknologien også tilgjengelig for tyngre oppgaver, opptil 35 stroppinger i minuttet. Mange produktive tilvalgsmuligheter, eksempelvis pneumatisk ”hold-down” enhet som presser emballasjen ned og holder den på plass under stropping.

Samtlige tre versjoner benytter Evolution robuste stroppebånd i polypropylen, i bredder fra 5 til 12 mm, miljøvennlig og ”matsikkert” stroppebånd.

Modulær teknologi som forenkler drift og vedlikehold. PP stroppebånd fra 5 til 12 mm bredde.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere