Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Besøk Mosca på LogiMAT 2019

På LogiMAT 2019 finner du nyhetene fra tyske Mosca. Legger du turen til denne messen i Stuttgart, kan du oppleve hvordan Moscas stroppemaskiner er integrert med Industry 4.0.

Av: ITO marked 30 januar 2019 Messer og utstilling

Europas største messe for internlogistikk, LogiMAT 2019, nærmer seg med stormskritt, den arrangeres i Stuttgart 19.-21. februar. Vår leverandør og samarbeidspartner Mosca viser der sine ledende stroppesystemer, ikke minst EVOLUTION SoniXs MS-6 KR-ZV, for stropping av ”transittprodukter”.

Denne løsningen benytter samme solide teknologi som øvrige systemer med Moscas anerkjente SoniXs teknologi, men er beregnet på stropping av pallprodukter, kontainere med nett etc, produkter der det er tilstrekkelig med inntil 450 N stramming. På grunn av lavere strammekrav, er det ikke påkrevd med sikkerhetssone rundt maskinen. I praksis betyr det lavere innkjøpspris og at operatøren ikke behøver å forlate maskinen når den arbeider.

Mosca viser i sin helhet hvordan moderne stroppeløsninger kan tilpasses Industry 4.0, slik at emballeringsløsningene enkelt kan integreres i de automatiske produksjonslinjene. Dette betyr også at maskinen kan kontrolleres og sjekkes over distanse. Mosca venter stor oppmerksomhet for både denne løsningen og EVOLUTION SoniXs MS-6-H, der begge benytter den velprøvde Standard-6 stropping. MS-6-H er spesielt velegnet for stropping av tung emballasje og emballasje med varierende høyde og ujevne former og overflater.

Planlegger du et besøk på LogiMAT 2019, anbefaler vi å legge turen om Moscas stand. Det gir både inspirasjon og ideer til bedre emballering. Vi leverer hele Moscas sortiment og håndterer alt fra installasjon og montasje til service og opplæring.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere