Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Klar for transport på kundens premisser

Adkomstveiene hos kunden er ikke alltid tilpasset leveranse av en stor strekkfilmmaskin. Så vi har laget et par alternative «transportvarianter» opp gjennom årene.

Av: ITO marked 2 mai 2024 Strekkfilm

Bygger transportvariant

Maskinen er stor, og kundens heis, korridorer, bakgård, innkjøringsrampe, lastedør eller andre nødvendige passasjer er ikke alltid tilpasset størrelsen på maskinen. Da pakker og leverer vi som regel en «transportvariant», som kan være på høykant, på  skrå eller i andre varianter, tilpasset de fysiske målene inn i kundens lokaler. Det er en av fordelene med å bygge maskinene selv, og for den største modellen, PallPack 8000, er det blitt ganske mange ulike «transportvarianter» opp gjennom årene. Så det finnes ingen grunn til å la adkomsten være noe hinder for å velge de kraftigste PallPack-maskinene. Gir du oss målene for de trangeste partiene hos deg, så sørger vi gjerne for at leveransen er tilpasset disse.

På skrå eller på høykant? Vi transporterer PallPack 8000 og andre maskiner slik at de kommer problemfritt helt frem dit de skal settes i drift. Her er et par varianter, slik de er blitt hentet av transportør ved ITO Produksjon på Tyristrand.
Strekkfilmaggregat og ramme ferdig med hjul for intern flytting til ny plass.
Her klargjøres en ny PallPack 8000, landets mest solgte helautomatiske strekkfilmmaskin. Den kan leveres på ulike måter, slik at den passer med kundens korridorer, heiser, dører eller andre begrensninger.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere