Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Gratis serviceavtale gir klare fordeler

Kjøper du en strekkfilmmaskin, teipmaskin, stroppemaskin eller andre tekniske løsninger fra ITO PallPack, tilbyr vi alltid en serviceavtale med i leveransen. Avtalen er gratis, og gir fordeler både for prioritet og kostnader ved servicebehov.

Av: ITO marked 6 februar 2020 Service

– Det er egentlig et veldig enkelt valg, når man tar i betraktning at serviceavtalen utelukkende gir fordeler, samtidig som den tilbys kostnadsfritt, opplyser Lars Martin Nervik, produktansvarlig i ITO PallPack.

Små maskiner, stor betydning

Små bedrifter er ofte mer sårbare enn store, derfor er det ekstra viktig at de tekniske løsningene fungerer som de skal, og at driftsproblemer blir så kortvarige som mulig. Hos ITO PallPack legger vi stor vekt på service, blant annet ved at det er våre egne medarbeidere som utfører serviceoppdragene, at den tekniske kompetansen er tilgjengelig i vår egen organisasjon, og at vi prioriterer et rikholdig reservedelslager. Samtidig arbeider vi med digitale tjenester som remote feilsøking, digitale vedlikeholdsbøker og andre tidsbesparende tjenester. Denne satsningen på service kommer kundene til gode, og kunder med inngått avtale stiller helt i fremste rekke.

En teipmaskin er en god investering som gir umiddelbar gevinst. Når den inngår i bedriftens serviceavtale, er man sikret prioritet og lave servicekostnader hvis noe oppstår.

Inngå avtale nå!

Kjøper du en ny maskin, får du samtidig tilbud om serviceavtale, helt kostnadsfritt. Har du eksisterende maskiner og utstyr du ønsker å legge inn i en serviceavtale, så ordner vi dette når som helst. Ta kontakt med Christian Wood, ettermarkedsansvarlig, så er du sikret høyeste prioritet og laveste servicekostnad når du trenger det som mest.

PallPack 8000 er kanskje landets mest solgte strekkfilmmaskin, bygget av ITO PallPack. Derfor har vi også unik teknisk kompetanse på denne maskinen. Sørg for at den inngår i bedriftens serviceavtale.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere