Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Fullt driv på Tyristrand

Snøen lar vente på seg på Tyristrand også, men hos ITO Produksjon i Skjærdalsvika industriområde tar de snart juleferie likevel, og det med verdens beste samvittighet. Gjennom året har 21 medarbeidere produsert maskiner og utstyr, bygget transportbaner, programmert roboter og bygget elektronikkskap – og mye annet. Det er rett og slett imponerende, og helt nødvendig for at vi skal kunne levere skreddersydde løsninger til kundene våre!

Av: ITO marked 17 desember 2019 Nyheter

Mer enn 20 medarbeidere i unikt produksjonsmiljø

Det er ikke mange teknologileverandører som har norsk produksjon lenger, så der blir ITO del av en stadig mer eksklusiv gruppe. Vi tok turen innom ITO Produksjon på Tyristrand ei uke før julefreden senker seg, og der var det alt annet enn julemusikk å høre. Fullt driv i tre produksjonshaller, med klargjøring av strekkfilmmaskiner til både norske og svenske kunder, utfresing av robotgripere og siste hånd på verket i automatiseringsløsninger til Hoff og Tine. Her er både sveisebriller og elektroverktøy i bruk, og det durer i maskiner hos både lærlinger og godt erfarne mekanikere. Som kunde av ITO støtter du også norsk industri, for ITO Tyristrand er en viktig bedrift på et lite sted der selv toget har sluttet å stanse. – Togstasjonen gror igjen, men her hos ITO er det motsatt, forteller produksjonssjef Tore Myhra.

– Vi har hatt fullt trøkk gjennom året med mer enn 20 industriårsverk, og vi har bygget opp en unik og lokal kompetanse om ITO-løsningene som kommer kundene til gode, forteller han.

Innimellom travle oppgaver klarte vi å samle mesteparten av teamet til et gruppebilde, der budskapet er like godt som det er enkelt:
GOD JUL til alle ITO-kunder fra en blid og helt unik gjeng på Tyristrand!

Alle typer verktøy i bruk hos ITO Produksjon på Tyristrand.
Med tre store produksjonshaller kan vi bygge store transportbaner og sette opp komplette ITO-anlegg i forkant av kundeinstallasjonene.
Produksjon, montasje og testkjøring på Tyristrand.
"Stjerneskudd" hele året på Tyristrand. Vi bygger og tilpasser det meste av ITO-teknologi.
Kombinasjonen av ungt og erfarent miljø skaper et helt unikt team hos ITO Produksjon.
Nye PallPack 3000 strekkfilmmaskiner monteres og klargjøres på Tyristrand for en svensk industribedrift.
Strekkfilmfabrikken vår på Tyristrand, til daglig kalt ITO Produksjon.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere