Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Det bærekraftige alternativet for strekkfilm

Heldigvis er det mulig å velge strekkfilm basert på resirkulert materiale. Vi leverer ulike typer og hjelper deg med testing og innkjøring.

Av: ITO marked 23 mai 2022 Strekkfilm

Strekkfilm fra resirkulert plast

Med resirkulert strekkfilm fra TrioWorld blir strekkfilm et bærekraftig alternativ, og det er bra for oss alle. TrioWorld (tidligere TrioPlast) produserer flere typer film der typisk 60 til 75 prosent av materialet stammer fra resirkulert plast. Filmene leveres i ulike tykkelser og med ulike egenskaper, og passer selvsagt i alle strekkfilmmaskinene vi leverer. Og som en av aktørene med lengst fartstid og erfaring med strekkfilm og strekkfilmmaskiner, hjelper vi i ITO PallPack deg selvsagt med innkjøring, innstilling av forstrekk og alt annet du har behov for.

 

Strekkfilm er et fantastisk robust og fleksibelt materiale for vikling av paller. Vi hjelper deg med å velge film fra resirlkulert plast.

To aktuelle produkter

TrioLoop Stretch Film
Strekkfilm for bruk i strekkfilmmaskiner. Leveres i tykkelser på 17, 20 og 23 µm, materialet er basert på minimum 51% PCR (Post Consumer Recycled) og totalt stammer mer enn 60% av materialet fra resirkulert materiale. Alle tykkelser leveres i 500 mm bredde og i transparent utførelse. Forstrekk opp til 250% for den tykkeste.

TrioLoop Hand Film
Strekkfilm for manuell vikling. Leveres i  17 µm tykkelse, materialet er basert på minimum 51% PCR (Post Consumer Recycled) og totalt stammer 75% av materialet fra resirkulert materiale. Leveres i 450 mm bredde, 300 meter lengde og i transparent utførelse.

Samtlige strekkfimprodukter fra TrioWorld består av minimum 51% resirkulert plast, sertifisert av RecyClass.

Balansen mellom PCR og andre råmaterialer

Resirkulert strekkfilm fra TrioWorld er fremstilt av 51% PCR (Post Consumer Recycled Material), hovedsakelig resirkulert forbrukerplast fra avfall- og panteordninger. Materialet som resirkuleres for bruk i strekkfilm er Polyethylen, som i sluttproduktet er ett av flere bestanddeler. Resirkuleringsbransjen arbeider for å stadig øke andelen PCR i produktene, og mye forskning utføres for å finne den optimale (maksimale) andelen PCR for ulike sluttprodukter. For strekkfilm fra TrioWorld utgjør PCR-andelen 51%, mens den totale andelen resirkulerte materialer typisk er mellom 60 og 75 prosent. Velger du TrioWorld resirkulert strekkfilm, får du et produkt med egenskaper som ikke står tilbake for det du er vant til, samtidig som du bidrar til at strekkfilmen kan produseres med så lavt CO2-avtrykk som mulig.

Se gjerne mer om dette på TrioWorlds nettsider

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere