Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Automatisert stropping av trevare

Den tyske produsenten Mosca har vist frem flere spennende oppgraderinger og nye løsninger for trevareindustrien det siste året. Er du i denne industrien, er det verdt å se nærmere på oppgraderingen av Mosca KOV-11-16.

Av: ITO marked 3 juni 2020 Pakkeløsninger

Fullautomatisert for trevareprodukter

Mosca KOV-11-16 er en kraftig stroppemaskin utviklet for stropping av trevareprodukter, et område med strenge krav til presisjon og sikkerhet. I den oppgraderte varianten er maskinen utstyrt med høyvolumsenhet for raskere sveising av stroppeskjøtene, og en fullautomatisert løsning for plassering av beskyttelsesklosser. Da blir det skikkelig sving på pakking av alt fra panelbord til reisverk og lister.

Mosca KOV-111-16 med fullautomatisert enhet for plassering av beskyttelsesklosser. Magasinet har plass til inntil 130 beskyttelsesenheter.

Magasin for beskyttelsesklosser

Automatisering er nøkkelen til høyere effektiviseringsgrad og mer fornøyde kunder, og det er virkelig verdt å merke seg at materen er utstyrt med et stort magasin for plassering av beskyttelsesklosser til trevareproduktene. Magasinet lagrer opptil 130 av beskyttelsesenhetene, og løsningen avdekker selv hvor klossene skal plasseres. Dette gir fleksibilitet på et helt nytt nivå for produkter med ulik lengde.

Integrert i totalløsninger

Trevareindustrien kjennetegnes av mange ulike produkter i ulike lengder, høy vekt, strenge krav til sikkerhet og transport, og tøffe leveringskrav. Med løsninger fra Mosca, gjerne integrert med transportører og andre løsninger, bidrar vi til at kravene oppfylles og konkurranseevnen bedres. Mosca KOV-11-16 benytter 19 mm stroppebånd og stropper med en kraft på opptil 7000 Newton.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere