Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Perfekt stropping for frukt og grønt

Mosca produserer en stroppemaskin som ikke bare er den raskeste for horisontal stropping av matvarer, det er også en løsning hvor man ikke trenger være redd for at stroppeskjøtingen skal påvirke kvaliteten på matproduktene.

Av: ITO marked 10 februar 2020 Pakkeløsninger

Ledende på hastighet

Mosca EVOLUTION SoniXs MS-6-H kan utføre hele 5 stroppinger på 20 sekunder. Det gjør den til en høykapasitets stroppemaskin for travle innhøstingsperioder i frukt- og grøntnæringen. Så var det da også stor interesse for nettopp denne løsningen da den tyske produsenten nylig viste den på fagmessen Fruit Logistica.

Den horisontale stroppeløsningen sikrer pålitelig håndtering av alle typer kasser, kurver og andre enheter med frukt og grønt, og man kan benytte både PET- og PP-bånd. Høy driftssikkerhet er én ting, men det som er minst like viktig er at SoniXs-teknologien benytter ultralydsveis istedenfor varme ved sveising av stroppeskjøtene. Det gjør dette til en perfekt løsning for stropping av matprodukter, hvor man er trygg på at produktene ikke ødelegges som følge av at de påføres varme eller rester av plastpartikler.

Tid for å planlegge nå

Akkurat nå er det en stund til innhøstingssesongen for mange produsenter av frukt og grønt, men sesongen kommer raskere enn man tror, og det er smart å benytte lavsesongen til å planlegge pakking og logistikk. Ta gjerne en prat med oss, vi har levert løsninger fra Mosca gjennom en årrekke, og vet at det er driftssikre løsninger med god totaløkonomi. Vi leverer selvsagt også stroppebånd og andre forbruksartikler.

Perfekt stroppemaskin for kasser med frukt og grønt.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere