Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Vokser med energidrikk

Markedet for energidrikker har vokst kraftig gjennom flere år. LCP Salg på Lillestrøm er en av aktørene som er med på veksten, og når volumene øker, behøver man også kraftige logistikkløsninger.

Av: ITO marked 9 mars 2023 Strekkfilm

Effektiv håndtering av lett omsettelige varer

Danskeide LCP Salg har opplevd vekst de siste årene, og forsyner ulike typer kiosker og butikker med energidrikker og andre produkter. Lin Monica Dørmænen har det daglige ansvaret for driften ved Lillestrøm, hun forteller at kjeden Normal er den største kunden. Hver uke sender selskapet ut rundt 100 paller med spennende drikkevarer til Normal og andre kunder, paller som emballeres med strekkfilm i bedriftens PallPack 2000BW strekkfilmmaskin.

– Det er en solid og kraftig maskin, og vi er glad for at vi fikk hjelp av ITO PallPack med å flytte den hit da vi vokste inn i disse lokalene for fem måneder siden. For oss er denne strekkfilmmaskinen nødvendig for å sikre effektiv emballering, og vi har valgt å bruke sort plast fordi produktene kan være tyveriutsatt. Forretningsideen vår er å forsyne utsalgsstedene med raskt omsettelige varer, og kundene våre forventer rask levering. Rask og sikker emballering av utgående paller er viktig i dette bildet, forteller Lin Monica mens kollegaen hennes vikler en ny pall med drikkevarer som skal til en av Normals mer enn 140 norske butikker.

Opptil 100 paller med drikkevarer vikles med PallPack 2000BW hver uke her hos LCP Salg på Lillestrøm. De får teknologi, rådgivning, service og film fra ITO PallPack. - Det er en maskin vi er veldig godt fornøyd med, sier Lin Monica Dørmænen.

Får alt på ett sted

Strekkfilmmaskinen har nylig fått en teknisk overhaling med bytte av slitasjedeler. Lin Monica tror jevnlig service er smart med tanke på driftssikkerheten.

– Vi opplever at servicefolk og andre hos ITO Pallpack har høy kompetanse på denne teknologien, og at de responderer raskt når det er noe. For enkelhets skyld kjøper vi også rullene med sort strekkfilm fra ITO, så kommer alt fra samme sted. Det går raskt, leveransen av film kommer et par dager etter at vi bestiller. Vi liker leverandører som har kompetanse, reservedeler, forbruksmateriell og alt på ett sted, og at vi får hjelp når vi behøver det, slik det var da maskinen skulle flyttes. Og 100 paller i uka kan raskt vokse til mer, for vi er i ferd med å arbeide inn et nytt varemerke innenfor segmentet for iskaffe. Det er danskprodusert og heter BOLD, utvilsomt et produkt vi venter oss mye av, avslutter Lin.

Vi merker at her er det god energi uavhengig av hvor mye energidrikk man inntar, og takker for at vi fikk komme innom!

Iskaffen BOLD jobbes nå inn i markedet fra LCP Salg.
PallPack 2000 BW er en semiautomatisk strekkfilmmaskin som bygges og leveres av ITO PallPack. Den har "hesteskodesign" slik at pallene kan kjøres rett inn uten rampe, og er en robust maskin som er enkel å betjene. Rundt 400 norske selskaper har denne modellen, og LCP Salg på Lillestrøm er ett av dem. Her vikles en pall med den populære energidrikken Capri-Sol.
Hesteskodesignet gjør det enkelt å kjøre paller inn og ut. LCP Salg benytter sort strekkfilm levert fra ITO PallPack.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere