Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Stresstester stropping på LogiMAT

Akkurat nå pågår industrimessen LogiMAT i Stuttgart. Besøker du Moscas stand der, kan du oppleve stresstesting av paller og emballasje i praksis.

Av: ITO marked 26 april 2023 Messer og utstilling

Testing for transportsikkerhet

Hensikten med å stressteste paller er selvsagt å kunne velge emballering som tåler den belastningen pallene utsettes for i daglig transport. På LogiMAT får kundene et innblikk i hvordan dette utføres på Mosca TechCenter. Fastspente produktpaller plasseres i et «krengeverktøy» ved Moscas stand for å teste transportsikkerheten. Maskinen tipper pallene til en fastsatt vinkel for å teste stabiliteten hos lasten når alt krenger. Johannes Wieder fra Mosca forteller at de her viser noen av de mulighetene Mosca har ved sitt store testsenter i Waldbrunn.

– Kundene kan få gjennomført et komplett tilbud av tester ved vårt TechCenter. Det gjelder eksempelvis aksellerasjon og vibrasjon samt test av støt og direkte påvirkning, forteller Johannes Wieder.

Industrimessen LogiMAT pågår 25–27. april i Stuttgart, der du finner Mosca i hall 4, stand D21. I tillegg til testsenteret vises blant annet nøkkelfunksjoner som integrert WebHMI, slik at operatørene i sanntid kan overvåke all ytelsesbasert maskindata, som tilgjengelig og kvalitet. Med fjernovervåkning forenkles driften av stroppeteknologien SoniXs TR-Connect.

ITO PallPack representerer Mosca i Norge og Sverige, og vi har et stort antall referansekunder som benytter Moscas stroppeteknologi ved sine logistikksentre. Gjennom vårt langvarige Mosca-samarbeid besitter vi høy teknisk kompetanse på produktene og har tilgang til ulike typer ressurser fra den tyske kvalitetsprodusenten.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere