Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Strekkfilmløsninger i praksis

Sett av et minutt til denne videoen med strekkfilmløsninger, så forstår du bedre hva strekkfilmmaskinene kan bidra med i bedriften din.

Av: ITO marked 14 september 2023 Video

Maskiner som vikler, uten forviklinger

Strekkfilm er plastfilm som vikles rundt paller med gods. Det er den desidert mest benyttede teknologien for emballering av paller, og ITO PallPack har vært med i utviklingen siden starten for flere tiår siden. Fremdeles er det mange som vikler manuelt, det vil si at de krokrygget beveger seg rundt pallen med en folierull i hendene. Det er det ingen grunn til, for det finnes maskiner for alle volumer og formål, og de gir lønnsomhet og HMS-gevinst umiddelbart. Grovt sett kan vi dele inn maskintypene i hel- og semiautomatiske løsninger. Helautomatiske maskiner står gjerne som en del av en automatisert pakkelinje, der pallen går inn og ut av maskinen på pallbaner. Med semiautomatiske maskiner transporteres vanligvis pallen med truck inn og ut av maskinen, og det er en operatør som iverksetter viklingen. Vi bygger mange av maskinene selv, det gjør at vi har komplett delelager, kjenner teknologien ned til den minste bolt og kulelager, og kan tilpasse maskinene til dine individuelle behov.

I tillegg leverer vi transportable maskiner, som kan flyttes dit pallen befinner seg. Det finnes også strekkfilmmaskiner for langgods, eksempelvis rør og trelast. De siste er ikke vist i denne filmen, men vi leverer det også. Snakk med oss om strekkfilm, så finner vi løsninger du blir fornøyd med.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere