Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

På vei vestover med rustfrie føtter

Her gjøres de siste justeringer på en splitter ny PallPack 8000 før den heises på trailer og kjøres til Norsk Sjømat på Stranda. Disse maskinene bygger vi selv og tilpasser etter kundens krav, som i dette tilfellet; med rustfrie føtter!

Av: ITO marked 8 juni 2023 Strekkfilm

Klar for vikling av laks og ørret

I mer enn to tiår er det produsert laks og ørret ved anleggene til Norsk Sjømat på Stranda, og effektiv pakking og transport er en viktig del av suksessoppskriften. Etter kundens spesifikasjoner har vi bygget den helautomatiske strekkfilmmaskinen PallPack 8000 som denne uken transporteres fra ITO Produksjon på Tyristrand til Stranda på Sunnmøre. Der vil den inngå i en helautomatisk palleteringslinje, slik at pallene med fisk kan emballeres med strekkfilm på mest mulig effektiv og sikker måte.

Dette er toppen av maskinen, her framontert beina og skråstilt for transport, mens du ser en tilsvarende ferdig montert utgave i bakgrunnen. Selve viklemaskinen befinner seg i denne delen, i den røde sirkelformede teknologien.

Norges mest solgte strekkfilmmaskin

PallPack 8000 er selve «signaturmaskinen» i vårt brede utvalg av maskiner og annen teknologi. Når den er blitt en suksess gjennom mange år, skyldes det den solide konstruksjonen og høye kvaliteten som finnes i alle komponenter. Og siden vi bygger den selv, kan vi skreddersy den til kundens pakkelinjer. Det betyr for eksempel at den kan leveres i ulike størrelser og med funksjonalitet som automatisk høydemåling av godset og automatisk topparkmating, og vi leverer den ofte med transportbaner og annen teknologi i samme runde.

Med serviceavtale og preventivt vedlikehold er dette teknologi som kan vare i flere tiår i full drift, og vi har selvsagt både delelager og servicekompetanse her i landet.

Viklemaskinen til Norsk Sjømat Stranda AS fikk montert rustfrie føtter før levering fra ITO Produksjon på Tyristrand.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere