Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Ny kartongreiser, uslåelig pris og kvalitet

Nye PallPack KR 20 er en kartongreiser i en egen klasse. En helautomatisk løsning med høy brukervennlighet og fleksibel innstilling til ulike kartongformater, inkludert teiping av bunn. Her er det topp ytelse og kvalitet til en uslåelig pris!

Av: ITO marked 27 mars 2019 Nyheter
Kartongreiser er en investering som raskt tjener seg inn, i form av høyere effektivitet, lavere personalkostnader og mer pålitelig pakking. Vi tester dine kartonger før installasjon.

Denne helautomatiske kartongreiseren med teiping stiller i en egen klasse. Her er det benyttet førsteklasses komponenter i alle ledd, og det er lagt vekt på brukervennlighet og fleksibilitet under utviklingen. Resultatet er en kartongreiser vi kan anbefale til et stort spekter av oppgaver, for alle som ønsker å skape en ergonomisk og effektiv arbeidsplass i pakkelinjen.

  • Automatisk kartongreiser med teip i bunnen
  • Høy brukervennlighet, enkel omstilling til ulike kartongformater
  • Øker effektiviteten uten å øke personalkostnadene
  • Høy kvalitet i alle ledd, kjente merkevarekomponenter, høy driftssikkerhet

Vi tester alltid kundens kartonger i produksjon før leveranse. Det sikrer rask installasjon og full produksjon fra første dag.

Det er gevinst å hente ved å effektivisere kartongreising og teiping. Ta kontakt med oss, så får du mer informasjon om hvordan PallPack KR20 kan løfte pakkingen til et nytt nivå i din produksjon. Vi lover høyere effektivitet til en pris du blir positivt overrasket over.

Automatisk kartongreiser med teiping av eskene i bunnen. Høy kvalitet, høy driftssikkerhet, uslåelig pris.
Kartongreiser er en investering som raskt tjener seg inn, i form av høyere effektivitet, lavere personalkostnader og mer pålitelig pakking. Vi tester dine kartonger før installasjon.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere