Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Mosca til topps i tysk kåring

For andre året på rad går teknologiprodusenten Mosca til topps i kåringen av Tysklands beste maskinprodusent. Det er det noe å lære av.

Av: ITO marked 5 mars 2024 Stropping

Ledende teknologi for stropping og emballering

For andre året på rad går vår samarbeidspartner Mosca hel til topps i kåringen av Tysklands beste maskinprodusent. Kåringen er resultatet av en grundig studie utført av Focus Money, etter kriterier som pris/ytelse, popularitet, bærekraft og kundetilfredshet, rangert Mosca helt øverst. Dermed setter de en standard det blir vanskelig å slå, i kategorien Mechanical and Plant Engineering.

Den tyske maskinprodusenten Mosca gikk til topps i kåringen av Tysklands beste maskinprodusent. Mosca produserer blant annet stroppemaskiner som tilbys til det skandinaviske markedet gjennom ITO pallPack.

Mangeårig samarbeid med ITO

ITO PallPack har samarbeidet med Mosca gjennom mange år, i første rekke med stroppeteknologi til det skandinaviske markedet. Mange av kundene våre har standardisert på Mosca-teknologi, etter først å ha gjort erfaringer med annen og kanskje rimeligere teknologi. En av milepælene Moscas utvikling var etableringen av et dedikert teknologi- og utviklingssenter i Waldbrunn, der kundene kan få hjelp til testing av egne varer, for eksempel hvor mange stropper og hvilken type som vil fungere best. Bærekraft er selvsagt på alle kunders sjekkliste nå, og et område der Mosca er en foregangsbedrift, eksempelvis med PET-stroppebånd som utelukkende fremstilles av resirkulerte materialer.

Og så har vi sans for at kundene ikke bare får en maskin, de får også et skreddersydd kit med reservedeler, for å sikre optimal oppetid. Når Mosca i tillegg er en produsent som aldri går på kompromiss med kvalitet og hele tiden leter etter forbedringsområder, da er det mulig å nå helt til topps.

Og fra ITO PallPacks side kan vi bare gratulere, og takke for tilliten ved at vi får lov til å levere den beste stroppeteknologien til kundene våre.

PET stroppebånd (polyester) fra Mosca. bilde
PET stroppebånd (polyester) fra Mosca – PallPack

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere