Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Ikke gå glipp av teknologidagene i mars

Snart er det tid for ITO Teknologidager igjen. Denne gangen befinner vi oss kun en liten flytur unna der du befinner deg.

Av: ITO marked 7 januar 2019 Messer og utstilling
Eirik Norman Hansen fra Itch blir med oss denne gangen også. Sist gang viste han hvordan de nyeste dronene kan styres med håndbevegelser, og han fortalte om chipen under huden og hvilke planer han har med den. Denne gangen tar han oss med videre, det blir både latterfullt og tankevekkende.

Neste runde med ITO Teknologidager skjer i mars. Denne gangen har vi lagt arrangementet til Gardermoen, slik at det er enkelt å delta uavhengig av hvor i landet du holder til. Gardermoen 21. mars 2019. Vi holder det høye ambisjonsnivået og tror det blir de beste teknologidagene noen sinne. I tillegg til spennende foredrag og arrangementer, kan du også booke personlige møter med oss rett etter seminaret, hvis du ønsker å diskutere nye prosjekter, serviceavtaler eller annet. Ingen grunn til å vente, her blir det som vanlig fullt hus.

Påmelding og mer informasjon finner du her.

Nordens teknologisk mest avanserte tredjeparts lagerhotell er hos Bring Warehouse på Berger. På ITO Teknologidager får du vite hvordan de holder tritt med den stadig økende netthandelen.
Snart er det slutt på kaffeproduksjonen på Filipstad. Den gode nyheten er at Evergood og de andre kjente merkene flytter til landets mest miljøvennlige industribygg i Vestby. Planene får du på ITO Teknologidager.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere