Gastronomiske godbiter til inn- og utland
I utvalget til A la Carte finner vi gastronomiske godbiter som trøfler, fransk landkylling, vaktel og østers, og en rekke andre godsaker som man kan drømme om å sette på matbordet. Varene kommer i stor grad fra leverandører i Frankrike, Italia og Spania, og leveres fra A la Carte gjennom grossister til både spesialforretninger og restauranter, til kunder over hele landet pluss noe til utland. I de trivelige mursteinsbygningene i Grorudveien har de kjøle- og fryselager i tillegg til lager med romtemperatur, og daglig ekspederes opp mot 20 paller med matprodukter via transportører. Jagjit Singh har vært med i bedriften siden starten for mer enn 20 år siden, og han er ikke i tvil om at det var en god beslutning å investere i PallPack viklemaskin for et drøyt år siden.
– Det er den beste investeringen jeg har gjennomført her. Det er mye mer effektivt enn å vikle manuelt, slik vi gjorde før, og det sparer både tid og frigjør oss fra fysisk krevende arbeidsstillinger. Så det er utvilsomt en vellykket investering i både effektivitet og i HMS, fastslår han.

Viklemaskin med problemfri drift
Sola skinner og våren er på gang når vi besøker bedriften i slutten av februar. Det jobbes med mottak av produkter fra søsterselskapet Salsus produksjon på Kongsvinger, samtidig som en kjent aktør innen fisk og kjøtt henter varer som er pakket ferdig på pall. Mesteparten av dagens leveranser er allerede ekspedert. Vi forstår at arbeidsdagen her starter tidlig?
– Det er riktig, vi er i gang fra klokka 5 om morgenen, forteller Jagjit og legger til at de daglig pakker fra 5 til 20 paller med utgående varer. – Samtlige vikles med PallPack-maskinen, så den har utvilsomt bestått testen. Nylig hadde vi ettårsservice fra ITO PallPack, det er en del av leveransen. Det skal vi fortsette med, for vi tror det betaler seg i form av problemfri drift. Alt emballeres med toppark og strekkfilm av god kvalitet. Vi kjøper også filmen fra ITO, da er alt ansvaret på samme sted.
Rekker dere å nyte noen av de smaksrike produktene i det daglige?
– Heller ikke her er det trøfler til lunsj, men vi leverer eksklusiv sjokolade fra en produsent på Selbu, så det er blitt en del av det vi unner oss i hverdagen her. Den er rett og slett skummelt god, smiler Jagjit og kollegene.




