Lønnsomme pakkelinjer fra Pall-Pack

  1. Pakkelinje med:
- Pakkebord for varer
- Eskepåfylling
- Automatisk tapemaskin
- Transportbane med bue
- Halvautomatisk strekkfilmmaskin

Pall-Pack skreddersyr pakkelinjer for hver kunde, det gir både høyere effektivitet og bedre lønnsomhet. Dobbel gevinst, med andre ord!

Effektive pakkelinjer

Uansett bransje, pakking av varer er et området som enkelt kan automatiseres! Pall-Pack har arbeidet med effektivisering av pakkeprosesser i mer enn 50 år, og skreddersyr løsninger basert på maskiner og komponenter fra ledende produsenter og fra eget produksjonssenter. Resultatet blir pakkelinjer som er skreddersydd for oppgaven med hensyn til produkter, lokaler, bemanning, forsendelsemåte og volumer.

Rimelig og effektiv pakkelinje

Linjen som vises her er en enkel og rimelig pakkelinje som raskt vil tjene seg inn for små og mellomstore virksomheter med ulike typer varelevering. Den har påleggerbord for varer, manuell pakking i esker (her kunne vi inkludert en automatisk eskereiser), deretter automatisk lukking av eskene med tape, transportbane frem til palletering, der eskene stables manuelt på pall og emballeres med strekkfilm i en halvautomatisk strekkfilmmaskin.

Full fleksibilitet

Mange bedrifter bruker uforholdsmessig mye tid og ressurser på manuell taping av kartonger og på emballering av varer på pall. Løsningen er å investere i en hel- eller halvautomatisk pakkelinje som kan tilpasses hver enkelt bedrift. Mange starter med en linje tilsvarende den vi viser her, og med innebygd fleksibilitet kan den enkelt utvides og tilpasses i takt med endrede behov i bedriften.

Vi hjelper deg videre

Pall-Pack leverer pakkeløsninger for alle typer bedrifter, enten det er den lille familiebedriften med lokale produkter og få forsendelers, eller den  store industribedriften. Med vår solide organisasjon med rådgivning, salg og service i både Sverige og Norge, er vi rustet for de fleste å løse de fleste utfordringer innenfor pakking og forsendelse. Kontakt oss i dag, så kan du snart glede deg over bedre lønnsomhet og effektivitet.

Pakkelinje med: - Pakkebord for varer - Eskepåfylling - Automatisk tapemaskin - Transportbane med bue - Halvautomatisk strekkfilmmaskin

Pakkelinje med:
– Pakkebord for varer
– Eskebord (kan erstattes av automatisk eskereiser)
– Automatisk tapemaskin, Pall-Pack 1AW
– Lamellbasert transportbane med bue
– Halvautomatisk strekkfilmmaskin

Postet i: