Logimat 2017: Mosca effektiviserer stroppebestilling med RFID-løsninger

  1. mosca_rfid01
  2. mosca_rfid02

Med avansert teknologi og høy kunnskap om Industry 4.0, vil tyske Moscas eksperter vise hvordan bruken av RFID-brikker kan forenkle bestilling og lagring av stroppematerialer. Løsningen vises på Logimat 2017 i Stuttgart (Hall 4, stand 4F61). Der viser Mosca også alle typer stroppemaskiner, fra begynnernivå og opp til de mest avanserte og kraftigste løsningene.

Under Logimat 2017 setter Mosca GmbH søkelyset på teknologisk utvikling og løsninger for det som gjerne kalles Industry 4.0. Automatisering er et viktig nøkkelord for suksess, derfor forventes det stor interesse for Moscas RFID-system som muliggjør automatiske bestillingsløsninger for stroppemateriell. Løsningene som vises er utstyrt med nettverkstilknytning for denne automatiserte prosessen, det gjelder SoniXs serien av stroppemaskiner, som SoniXs MS-6 og SoniXs TR-6 Pro.

 

Industry 4.0 live

Begrepet «Industry 4.0» blir ofte assosiert med kompliserte systemer som kan være ressurskrevende å implemetere. I Moscas visning av sin RFID-teknologi på Logimat, vil de fokusere på enkelhet og innebygd intelligens. Reelle bestillingsprosesser for stroppemateriell vil bli simulert i en modell av et moderne lager, med en stroppemaskin som leser RFID-brikker og med visning på ulike skjermer. Hensikten er å vise hvordan stroppemateriell med RFID-brikker kommuniserer direkte med kundens ERP-system, identifiserer lagernivåer og iverksetter bestillingsprosesser. Prosessene kan hele tiden overvåkes og følges fra kundens medarbeidere via en app.

 

Mosca har utviklet systemet i nært samarbeid med ERP-spesialister fra PSI Automotive & Industry GmbH.

  • Live-simuleringer på stand 4F61
  • RFID-brikker for fullautomatisert bestilling av stroppemateriell
  • Omfattende utvalg av stroppesystemer for ulike formål og løsninger

 

– RFID spiller en nøkkelrolle i utvikling av autoamtiserte løsninger og prosesser. Fra vårt ståsted er det den mest realistiske opsjonen for optimalisering av bestillingsprosesser i lager, uttaler Karsten Bruckschweiger, teamleder og rådgiver i Mosca.

mosca_rfid02

Postet i: